Personvernerklæring og cookie-erklæring

If Barn i bil, med nettadresse leiebilstol.com, driftes av HTS BeSafe.

Organisasjonsnummer: 977 194 105

Adresse: Sundvollhovet, 3535 Krøderen

If Barn i bil er et prosjekt mellom HTS BeSafe og forsikringsselskapet If.

Ved å benytte leiebilstol.com godtar du at If Barn i bil samler inn anonym brukerdata. Dette gjør vi for å kunne forbedre kundeopplevelsen av siden, og ikke minst for å få en forståelse av hvem som har interesse av produktet vi tilbyr. Eksempler på slike data kan være geografisk plassering (land/by), hva slags utstyr du bruker (mobil/pc/nettbrett), hvilke sider du er inne på under besøket og hvor lenge besøket varer.

Les mer om hvilke verktøy som brukes for innhenting av data under tittelen “Verktøy”.

Ønsker du å bestille en bilstol fra If Barn i bil godtar du å bli tatt videre til et eksternt domene (adresse) for å komme til selve bestillingsskjemaet: barnibil.if-sikkerhet.no, vår gamle nettside. Også dette domenet eies og driftes av HTS BeSafe, og de samme strenge regler gjelder her som på leiebilstol.com. Videreføringen til barnibil.if-sikkerhet.no er kun av praktisk betydning, da man per dags dato ikke kan overføre selve bestillingsløsningen til leiebilstol.com. Sistnevnte er satt opp for å gi deg en bedre kundereise enn det som var tilfelle på barnibil.if-sikkerhet.no.

BeSafe og If kan på leiebilstol.com og barnibil.if-sikkerhet.no ikke identifisere deg som person før en bestilling gjennomføres på sistnevnte URL, og det gis eller selges heller ikke brukerdata videre til tredjepart.

Ved bestilling gjennom bestillingsskjemaet på barnibil.if-sikkerhet.no henter vi inn data for å kunne fakturere deg for produktet, sende deg bilstol(er) og hvis nødvendig komme i kontakt med deg. Denne informasjonen sendes kryptert til oss og vil fra BeSafe eller If aldri gis bort eller selges til tredjepart. Denne dataen kan fjernes fra våre arkiver ved kontakt, men så lenge du leier bilstol vil vi være avhengige av den for å kunne gi deg produktet du har bestilt. Leiebilstol.com og barnibil.if-sikkerhet.no beholder ingen kundedata lenger enn nødvendig.

Kontakt

Ønsker du mer informasjon om personvernet på leiebilstol.com, ta kontakt med den ansvarlige for nettsiden i HTS BeSafe:

Shadi Mazhari

shadi.mazhari@hts.no

Verktøy

På leiebilstol.com benytter vi følgende verktøy for innhenting av anonym data:

Google Analytics

Google Analytics er et program som hjelper oss til å forstå alt som har med besøkende som kommer til nettsiden. Programmet identifiserer ikke enkeltpersoner, men sorterer dem på geografisk plassering (by og land), aldersgruppe og kjønn. Dette betyr at leiebilstol.com aldri vil være i en posisjon til å kunne identifisere deg som enkeltperson.

I tillegg har man også en rekke andre målinger, som leiebilstol.com bruker i svært liten grad, for eksempel hvilken nettleser som brukes og om den besøkende sitter på en pc, en mobil eller et nettbrett.

Vi benytter oss av Google Analytics for å forstå grafikkgrunnlaget til nettsiden, altså hvor mange personer som besøker oss, hvilke sider som besøkes og hvor lenge de blir på nettsiden.

Sammenlign dette gjerne med å registrere besøkstrender på et museum. For dem er det viktig å vite hvem som besøker museet, når de besøker, hvor lenge de blir, hvordan de beveger seg gjennom utstillingen og hvor hvilke kunstverk som er interessante for hvem. Slik kan de lage utstillinger samt justere innholder for å skape en best mulig brukeropplevelse.

Det samme gjelder for oss her på leiebilstol.com. Gjennom å analysere besøkstrendene kan vi skape en best mulig brukeropplevelse, noe som er positivt for både nettsiden og de besøkende.

Google Analytics er et meget omfattende program, og brukes av mange virksomheter i langt større grad enn det vi gjør her på leiebilstol.com. Du kan lese mer om personvern og sikkerhet for Analytics-data her.

Google Search Console

Search Console hører på mange måter sammen med Analytics, og viser oss hvor mange daglige besøkende nettstedet har gjennom Googles egen søkemotor. Programmet viser også hva slags ord den enkelte besøkende har søkt på for å ende opp på nettsiden vår. Et eksempel på dette kan for eksempel være “leie bilstol”.

Dette hjelper oss med å forstå hva våre brukere finner av vår informasjon i Google, og gir oss en mulighet til å justere innholdet slik at det blir enda lettere å finne for den som gjennomfører et søk etter noe vi gir informasjon om gjennom våre enkeltsider.

Clarity fra Microsoft

Clarity er et program som gjør opptak av hvordan besøkende bruker siden slik at vi kan få anonym data på hvordan siden fungerer med tanke på kundereise. Dette gir oss mulighet til å forstå hva vi gjør bra og hva vi gjør dårlig, noe som igjen gjør at vi kan skape en enda bedre nettside som funger optimalt for deg.